Kaymakam amca, söz şampiyon olacağız”

 Kaymakam amca, söz şampiyon olacağız”

Futsal turnuvasında İl birincisi olan Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu Futsal takımı, İlçe Kaymakamı Ferhat Özen'i Makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Öğrenciler Kaymakam'a maçlar hakkında bilgi verdiler.

YAHŞİHAN KAYMAKAMI A. FERHAT ÖZEN’İ ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLER İDDİALI KONUŞTULAR:

“Kaymakam amca, söz şampiyon olacağız”

Futsal turnuvasında İl birincisi olan Yahşihan TOKİ Şehit Piyade Onbaşı Murat Sıtkı Ortaokulu Futsal takımı, İlçe Kaymakamı Ferhat Özen’i Makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar. Öğrenciler Kaymakam’a maçlar hakkında bilgi verdiler.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERDİLER

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir BAŞER Okul Müdürü Metin AYDIN, Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım hocası Metin Erbay ile birlikte, Kaymakam Ferhat Özen’i Makamında ziyaret eden Futsal takımı, 5 -7 Mart’ta Kocaeli’nde yapılacak olan Futsal bölge müsabakaları için şampiyonluk sözü verdi.

BİZ ÖĞRENCİLERİMİZE GÜVENİYORUZ.

Elde edilen başarıdan ötürü sporcuları ve takım hocalarını tebrik eden Kaymakam A.Ferhat Özen  "İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İlçemizi ilde temsil edip şampiyon olduğunuz gibi, bölgede de en iyi şekilde temsil edeceğinizden kuşkum yok. Zira ilçemizin bölge müsabakalarında yer alacak olması da bizim için ayrı bir gurur. Biz öğrencilerimize güveniyoruz. Bu vesile ile ben öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum." dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ